Soluția software pentru
service-urile auto

Gestiunea devizelor și achiziționarea pieselor de schimb, mai simplă ca niciodată

Lucrează conectat cu flotele auto, simplu și eficient.

Oferim service-urilor auto și companiilor ce activează pe piața auto multiple facilități prin automatizarea proceselor care în mod normal necesită mult timp și resurse umane adiționale.

Soluția Auto3P pentru gestiunea devizelor de reparație și achiziția online a pieselor de schimb permite reducerea timpului de efectuare a unui deviz estimativ la 5 minute, estimări exacte bazate pe date furnizate de producători, reducerea costurilor de gestiune, creșterea expunerii serviciilor oferite pe piață.

asigurare imagine

Venim în ajutorul tău pentru producerea rapidă și ușoară a devizelor pentru reparații și a cotațiilor de preț. Iată de ce să alegi soluția Auto3P:

Catalogul nostru online include majoritatea mărcilor europene, precum și cele japoneze, coreene și americane comercializate la nivel mondial. Acesta cuprinde informații detaliate pentru milioane de piese de schimb originale aparținând tuturor ansamblurilor majore ale autovehiculelor – caroserie, mecanice și electrice.

Soluția oferită de Auto3P este unică în principal datorită universalității sale, oferind aceeași platformă catalog, unificat și omogen pentru diferitele tipuri de autovehicule pe care le cuprinde, accesibil în 18 limbi. Acesta combină tehnologia avansată cu o interfață prietenoasă. Permite identificarea facilă a pieselor mai repede decât oricând înainte.

Solicită detalii