Portofoliu clienți

PESTE 500 DE COMPANII DIN ROMÂNIA FOLOSESC SOLUȚIILE NOASTRE

Ce spun clienții noștri?

Ana Iurașcu, coordonator flotă Star Storage.

„MultiFleet este o aplicație cu numeroase rapoarte care mă ajută mult în activitatea de zi cu zi. Datorită angajaților Auto3P, toate necesitățile apărute cu parcul de mașini au fost soluționate cu maximă promptitudine. Nu numai că aplicația este foarte dezvoltată dar avem parte și de o colaborare foarte bună. Am avut întotdeauna parte de înțelegere din partea companiei. În cazul în care a fost necesar să montăm echipamente pe alte mașini, pentru că le vindeam pe cele vechi, lucrurile s-au mișcat extrem de repede.”

Marin Marian, Manager flotă ELIT

„Recomand MultiFleet pentru că acoperă toate necesitățile administrării unui parc auto. Secțiunea de alerte mă ajută foarte mult să nu uit când expiră documentele mașinilor.”

Gică Petrișor, manager flotă Algernon

„În momentul în care am luat decizia să implementez acest sistem, toată lumea a fost sceptică. Totuși, s-a dovedit a fi un instrument de îmbunătățire a activității firmei.”

Ancuța Viorica, Responsabil parc auto Horeca Expert.

„Alimentările nu se mai fac la întâmplare; acum șoferii sunt conștienți că sunt observați iar asta se vede în primul rând la consumul de carburant.”

Ionuț Prunoiu, manager flotă Cerealcom

„Suntem foarte mulțumiți. Nu au fost probleme niciodată. Orice a apărut a avut parte de intervenție imediată. Avem o colaborare foarte bună cu persoanele desemnate. Aplicația este detaliată și se pot face foarte multe în program. Bineînțeles că aș recomanda MultiFleet.”

DEVINO CLIENTUL NOSTRU

Au încredere în noi

Portofoliul de clienți Auto3P cuprinde sute de companii care dețin flote auto, cei mai renumiți furnizori de piese auto din România precum și service-uri cunoscute la nivel național. În prezent, peste 10.000 de autovehicule sunt monitorizate prin platforma MultiFleet și numărul acestora este într-o continuă creștere.