Furnizori de piese

SOLUȚIA SOFTWARE CARE FACILITEAZĂ RELAȚIILE DE AFACERI ÎNTRE FLOTELE AUTO, SERVICE-URI ȘI FURNIZORII DE PIESE

Eficientizează activitatea companiei tale!

Folosește sistemul nostru modern și accesibil pentru a crește numărul de comenzi de piese auto.

Platforma realizată de Auto3P pentru achiziția online a pieselor de schimb permite cumpărătorilor și furnizorilor de piese auto să comunice şi să încheie tranzacții online într-un mod simplu, eficient şi rentabil. Astfel se reduc costurile tranzacţiilor şi creșterea eficienţei afacerilor.

Serviciul acoperă toate etapele unei tranzacţii de afaceri între cumpărători şi furnizori, de la trimiterea cererii iniţiale și până la plată. Sunt incluse interogarea datelor de catalog, generarea cererilor de ofertă, procesarea comenzilor şi monitorizarea livrărilor. Tranzacţionarea se face „cu circuit închis”, asigurând confidenţialitatea totală a operațiunilor într-un mediu online securizat.

Accesul la serviciile Auto3P se realizează prin interfeţe standardizate şi uşor de implementat, care au fost dezvoltate pentru diversele aplicații software utilizate de către clienţi (sisteme de management al afacerilor folosite de către furnizorii de piese, ateliere de reparaţii, sisteme de managementul inventarului, sisteme de contabilitate etc).

Acces la mii de autovehicule care au nevoie de piese de schimb

Prin intermediul platformei, managerii de flote auto cunosc orice detaliu despre modul de funcționare al flotei acestora. De la banii alocați pentru achiziționarea pieselor de schimb și cu mentenanța autovehiculelor, până la situația bugetului parcului auto, pe baza comenzilor stocate automat în aplicație.

Platforma ajută managerii de flote să trimită cu ușurință și fără costuri suplimentare comenzi pentru piesele de schimb sau mentenanță, către furnizorii listați pe platformă. Toate informațiile privind comenzile plasate sunt stocate automat în evidența cheltuielilor companiei și pot fi adăugate automat în aplicația de gestiune folosită deja de managerul de flotă.

În doar câteva click-uri, furnizorii de piese primesc comenzi de la managerii de flote auto, pe care le pot onora tot prin intermediul platformei.

Solicită detalii