MultiFleet

Crește eficiența activității managerilor de flote auto
device monitorizare
Copilotul ideal

Aliatul de încredere al flotelor auto

MultiFleet este o platformă de gestiune completă, inovativă și precisă concepută special pentru a simplifica munca managerilor de flote auto. Cu ajutorul funcționalităților sale și a celor peste 40 de grafice și rapoarte, MultiFleet contribuie la reducerea costurilor și îmbunătățirea proceselor administrative.

Pentru localizarea fiecărui autovehicul

Monitorizare GPS

Cu ajutorul platformei și a echipamentelor GPS, managerii de flote știu în orice moment unde se află autovehiculele, reduc considerabil consumul de carburant și eficientizează costurile pe fiecare kilometru parcurs.

Pentru control deplin al întregii flote

Management avansat

Platforma MultiFleet, cu ajutorul sistemelor avansate de raportare și notificări, oferă managerilor de flote o imagine completă asupra costurilor de operare și întreținere, starea fiecărui autovehicul și a anvelopelor.

Pentru acces la cele mai bune oferte

Interconectare

MultiFleet pune în contact managerii de flote auto cu furnizorii de piese și managerii de service-uri care folosesc platforma. Comenzile pentru piese sau servicii de reparații se pot efectua direct din platformă.

multifleet
Reduce consumul de carburant

Costuri mai mici

MultiFleet ține o evidență clară a consumului de carburant pentru fiecare autovehicul în parte și a alimentărilor. Platforma indică un grafic mediu dar și o analiză detaliată a consumului.

salveaza bani combustibil
Monitorizare stil de condus

Conducere responsabilă

MultiFleet realizează un scor al stilului de conducere al fiecărui conducător auto, indicând acei șoferi care nu vor avea un comportament responsabil la volan, precum și numărul de staționări.

conducere in siguranta
Notificări și informații în timp real

Asistent de excepție

Platforma arată toate datele și informațiile necesare administrării flotei auto, inclusiv foi de parcurs, documentele autovehiculelor și rutele folosite, precum și stadiul anvelopelor.

Aflați mai multe detalii despre platforma noastră 

Accesează site-ul oficial Multifleet
Administrare de pe orice ecran

Aplicație mobilă

Aplicația MultiFleet a fost cotată în topul celor mai bune aplicații mobile de gestionare a flotelor auto din România, la rubrica „I like IT” de la ProTV. Este disponibilă pe Android și iOS.
Aflați mai multe detalii despre platforma noastră pe multifleet.ro