Auto3P România

unde precizia și inovația se întâlnesc
0

Autovehicule

Monitorizate de MultiFleet
0

Țări

În care suntem prezenți
0

Ani

Experiență pe piață
0

Companii

Care folosesc soluțiile noastre

Auto3P România

este membră a grupului de firme Auto3P (Europe) AG cu sediul în Elveția care își desfășoară activitatea pe piețele auto din Anglia, Bulgaria, Turcia, Israel, Chile și România.
Auto3P furnizează servicii informatice în timp real pentru toate companiile implicate în domeniul auto: service-uri auto, asigurări, flote ș.a.

Grupul Auto3P gestionează zilnic peste 10.000 de dosare de daune auto pentru mai mult de 60 companii de asigurări din întreaga lume și procesează peste 2 milioane de devize de reparații auto pe an.
Auto3P asigură companiilor un management eficient al flotei auto, oferind cele mai potrivite soluții tehnice cu ajutorul unei echipe formate din consultanți cu experiență și printr-o abordare personalizată.

Soluții flexibile

La Auto3P oferim consultanță proactivă și strategică pentru a implementa soluții software de management al parcului auto în funcție de nevoile companiilor. Prin soluțiile flexibile pe care le oferim, garantăm clienților noștri eficiență maximă în gestionarea flotelor mobile.

Un partener pe termen lung

Auto3P oferă servicii personalizate pentru clienți, dezvoltând cu aceștia un parteneriat pe termen lung și oferind consultanță în orice etapă de derulare a proiectelor. În urma analizei pe care o realizăm împreună cu partenerii noștri și, în funcție de specificul afacerii și al flotei auto, propunem cele mai potrivite soluții pentru eficientizarea activității și reducerea costurilor operaționale.

Valori 

Valorile noastre sunt calitatea și profesionalismul, întâmpinarea și depășirea așteptărilor clienților. Inovația si dezvoltarea continuă sunt motorul companiei noastre.

Misiune 

Misiunea noastră este conceperea celor mai vizionare solutii software auto împreună cu servicii de calitate care să satisfacă cele mai exigente cerințe, în conformitate cu legislația în vigoare.

Tehnologie de ultimă oră

Investim continuu în tehnologie pentru a pune la dispoziția companiilor cele mai performante soluții software, adaptate nevoilor acestora atât în prezent, cât și în viitor. Constant, propunem noi funcționalități pentru soluțiile noastre, astfel încât clienții noștri să beneficieze de una dintre cele mai moderne aplicații existente pe piață.
Începând din anul 2005 folosim pentru produsele pe care le realizăm tehnologii noi, .NET Framework fiind soluția aplicabilă pentru situațiile în care se dorește atât utilizare locală cât și conectarea la un server web. Pe această platformă am creat un produs nou pentru piața din România: aplicația MultiFleet. Programul informatic a fost îmbunătățit cu un set de servicii care permite și externalizarea administrării flotelor auto.

echipa auto3p