Asigurări

SOLUȚIA SOFTWARE DE MANAGEMENT AVANSAT PENTRU ASIGURATORI

Simplifică activitatea de management al polițelor și a dosarelor de daună auto.

Auto3P pune la dispoziția companiilor de asigurări soluția software completă de estimare a daunelor, achiziția online a pieselor de schimb cu optimizarea prețurilor, verificarea prețurilor de pe facturi, validarea acordurilor comerciale, gestiunea fluxului de lucru, statistici și rapoarte.

Soluția online de managementul dosarelor pentru asiguratori, experţii şi managerii flotelor auto permite comunicarea continuă, transfer de fişiere precum şi schimbul de date între părţile implicate în procesul de cerere: asigurator-agent, expert auto, service-uri auto, furnizorii de piese.

Aplicația simplifică managementul dosarelor de daună cu ajutorul unor instrumente noi și extrem de eficiente ce oferă asiguratorilor şi experţilor auto un control complet asupra proceselor de reparație în general și asupra proceselor de achiziţii de piese în special.

Se reduc considerabil costurile cererilor de despăgubire prin substituirea pieselor de schimb originale și scumpe cu piese mai puţin costisitoare, dar de calitate similară, de alte proveniențe.

Este un instrument inteligent de management al polițelor pentru calcularea ratelor de asigurare premium în funcție de distanțele parcurse de clienți, timp, tipul de drumuri, stilul individual de condus și alte informații despre conducătorul auto.

Se asigură procesul complet de la instalarea dispozitivului GPS până la colectarea, procesarea și analiza informațiilor recepționate pentru a putea adapta astfel cuantumul primelor de asigurare la stilul de condus.

AutoSense FNOL / FEOL

Auto3P pune la dispoziția asiguratorilor auto și o soluție pentru detectarea imediată și automată a unui accident real în trafic și generarea unei estimări automate a daunelor – AutoSense – FNOL/FEOL ENG.

  • cutie neagră instalată cu echipament GPS;
  • FNOL (First Notice Of Loss): notificarea unui eveniment de accident în timp real – asistență call center;
  • alertă de detecție accident auto real;
  • rapoarte de la accident, inclusiv fotografii, direct din aplicația mobilă;
  • FEOL (First Evaluation Of Loss) pentru estimarea costurilor daunei bazată pe o evaluare automată;
  • instrument de estimare ONE-CLICK.
Solicită detalii