Join Venture Auto3P

Compania Auto3P (Europe) AG are sediul in Elvetia si desfasoara activitati in tari precum Anglia, Bulgaria, Turcia, Ucraina, Rusia, Israel, Chile si de acum in Romania.

Auto3P furnizeaza servicii informatice in timp real pentru toate companiile implicate in domeniul auto: service-uri auto, asigurari auto, flote auto, s.a.

Aplicatiile pe care le-a dezvoltat se bazeaza pe un catalog auto propriu cu peste 5 milioane de piese auto, pentru 56 marci si peste 600 modele auto.

Grupul Auto3P gestioneaza zilnic cca. 8000 de dosare de daune auto pentru 33 companii de asigurari din intreaga lume si proceseaza mai mult de 2 milioane de devize de reparatii auto / an.

Acest portofoliu de produse se va completa cu aplicatia de fleet management (FleetVision) dezvoltata de echipa din Romania si care urmeaza sa fie implementata in tarile unde Auto3P are subsidiare.

Incepand cu data de 1 ianuarie 2011 compania noastra isi va muta activitatea pe firma nou infiintata:

Auto3P (Europe) Romania SRL.

Noul sediu al firmei va functiona la adresa:

Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr. 17, et. 4, sector 1, Bucuresti.

Aceasta schimbare ne va permite sa adaugam in aplicatia FleetVision componente specializate domeniului auto si sa va oferim beneficii suplimentare cum ar fi: verificarea pieselor auto (din punct de vedere al compatibilitatii, originii si pretului), compararea acestora sau chiar comandarea online, direct din aplicatie, la cele mai mici preturi.

Va multumim pentru increderea acordata si va asiguram de intregul nostru sprijin.

Lasă un răspuns