News

MultiFleet - monitorizare si management de flota pe iPhone.O intreaga flota in buzunarul tau

Auto3P Romania lanseaza aplicatia MultiFleet pentru iPhone

Este o versiune simplificata a modulului de monitorizare GPS din aplicatia MultiFleet, care ofera posibilitatea de a verifica starea parcului auto in orice moment. Chiar daca sunteti intr-o calatorie de afaceri, va relaxati in vacanta sau aveti nevoie rapid de o informatie intr-o situatie de urgenta, puteti accesa datele flotei de vehicule de pe iPhone.

 Click aici pentru detalii >

 


 

 

Suntem incantati sa va anuntam ca echipa Car Vision Systems s-a alaturat grupului de firme Auto3P.

www.auto3p.com

Compania Auto3P (Europe) AG are sediul in Elvetia si desfasoara activitati in tari precum Anglia, Bulgaria, Turcia, Ucraina, Rusia, Israel, Chile si de acum in Romania.

Auto3P furnizeaza servicii informatice in timp real pentru toate companiile implicate in domeniul auto: service-uri auto, asigurari auto, flote auto, s.a.

Aplicatiile pe care le-a dezvoltat se bazeaza pe un catalog auto propriu cu peste 5 milioane de piese auto, pentru 56 marci si peste 600 modele auto.

Grupul Auto3P gestioneaza zilnic cca. 8000 de dosare de daune auto pentru 33 companii de asigurari din intreaga lume si proceseaza mai mult de 2 milioane de devize de reparatii auto / an.

Acest portofoliu de produse se va completa cu aplicatia de fleet management (FleetVision) dezvoltata de echipa din Romania si care urmeaza sa fie implementata in tarile unde Auto3P are subsidiare.

Incepand cu data de 1 ianuarie 2011 compania noastra isi va muta activitatea pe firma nou infiintata:

Auto3P (Europe) Romania SRL.

Noul sediu al firmei va functiona la adresa:

Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr. 17, et. 4, sector 1, Bucuresti.

Aceasta schimbare ne va permite sa adaugam in aplicatia FleetVision componente specializate domeniului auto si sa va oferim beneficii suplimentare cum ar fi: verificarea pieselor auto (din punct de vedere al compatibilitatii, originii si pretului), compararea acestora sau chiar comandarea online, direct din aplicatie, la cele mai mici preturi.

Va multumim pentru increderea acordata si va asiguram de intregul nostru sprijin.

 

Deductibilitatea cheltuielilor cu combustibilul, reparatiile si TVA-ul

Pe data de 11 aprilie 2009 guvernul a emis Ordonanta de urgenta numarul 34 cu privire la rectificarea bugetara pe anul 2009 si reglementarea unor masuri financiar-fiscale, care la Capitolul V prevede modificari si completaril ale Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, publicata în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 927 din 23 decembrie 2003.

Prin aceasta se fac modificari la modul de deducere a cheltuielilor de functionare, intretinere si reparatii a vehiculelor, precum si a cheltuielilor cu carburantul.

In circulara ANAF referitoare la aplicarea OUG 34 / 2009 se prevede:

"Prin urmare, vehiculele care prin constructie si echipare sunt destinate transportului mixt, respectiv atat transportului de persoane cat si transportului de marfuri, cum ar fi autofurgonetele, autocamioanele, autodubele, etc. nu intra sub incidenta noilor prevederi care limiteaza deducerea TVA, chiar daca din punct de vedere al greutatii si al numarului de locuri de pasageri s-ar situa în limitele prevazute de art. 1451 din Codul fiscal." 


Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, publicat?
în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 927 din
23 decembrie 2003Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, publicat?în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 927 din23 decembrie 2003

Textul OUG 34 / 2009 publicat in Monitorul Oficial:  click aici >>>

Circulara ANAF OUG 34 / 2009  click aici >>>

Discutii despre acest subiect pe forumul Avocatnet.ro:  click aici >>> 


 

MultiFleet a ajuns la versiunea 4.4

In luna februarie 2010, dupa mai bine de sase ani de la inceperea dezvoltarii produsului MultiFleet (FleetVision), a fost lansata versiunea cu numarul 4.4, printre noutatile continute de aceasta fiind noul modul de Analiza costuri, acesta adaugandu-se la Analiza de cheltuieli continuta de versiunile anterioare.

Ultima versiune FleetVisionPentru a citi descrierea detaliata a Analizei de costuri  click aici >>>

Pe langa Analiza de costuri, alte noutati sunt reprezentate de:

noul modul Costuri personal;

un nou raport care prezinta sintetizat activitatea vehiculelor pe baza informatiilor provenite de la echipamentele GPS; printre indicatorii importanti surprinsi de acest raport se numara numarul de zile lucratoare fara activitate, procentul activitatii de tip 'Privat', media KM pe zi, viteza maxima, viteza medie, procent depasire prag viteza, numar de stationari nelocalizate, timpul de stationare cu motorul pornit, etc.

raport (grafic si tabelar) care prezinta valorile indicatorilor cost per kilometru si cost / kilogram de marfa livrata;

optiunea ca programarile reviziilor sa fie decalate ca si termen in functie de decalajul fata de grila reviziilor cu care s-a efectuat ultima revizie;

corectii si optimizari.

 


Functionalitati: pentru lista tuturor functionalitatilor  click aici >>>
 

Solutie pentru transportatorii de animale

Auto3P vine in intampinarea nevoilor companiilor transportatoare de animale cu o solutie viabila, deja testata si activa, implementata si utilizata in prezent de catre clientii care, prin domeniul de activitate, trebuie sa respecte prevederile Regulamentului (CE) nr. 1/2005 al Consiliului din 22 decembrie 2004 si prevederile ANSVSA (Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si Pentru Siguranta Alimentelor) privind protectia animalelor in timpul transportului si al operatiunilor conexe care obliga, conform Articolului 6 alineatul 9 si Capitolului 6 punctele 3.3, 3.4 si 4.1 ca incepand cu data de 01 ianuarie 2009 toate mijloacele de transport rutier pentru animale domestice sa fie echipate cu :

  • sistem de navigatie adecvat
  • sistem de monitorizare a temperaturilor din compartimentul animalelor
  • sistem de monitorizare clapa de incarcare animale (inchisa/deschisa)
  • sistem de monitorizare trailer (cuplat/decuplat)

 

Arhitectura solutiei tehnice pentru transportul animalelor:

Arhitectura solutiei GPS pentru transportii de animale

 


 
Mai multe articole..
<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 2