Companiile pentru care solutia MultiFleet a devenit un instrument de lucru zilnic au afaceri in diverse domenii de activitate: servicii, curierat, distributie, productie, transport, comert, productie, constructii, agricultura.

                                                                       

Solutia MultiFleet este pretabila tuturor tipurilor de companii si flote, de la companii mici, cate detin cateva vehicule, pana la companii medii sau mari, cu flote foarte numeroase.


     

 

In conditiile actuale economice, tehnologia a devenit un element indispensabil, un "must have" chiar si pentru companiile mici si medii si nu mai este un "articol de lux" al marilor companii. In afara unei solutii care sa integreze toate datele despre flota ale companiei nu se poate raspunde la intrebari ce vizeaza costul total al flotei, profitabilitatea acesteia, sau caile de reducere a costurilor. 

Gasirea raspunsurilor la aceste intrebari este vitala pentru companiile care vor sa ia cele mai bune decizii, concomitent cu satisfacerea cerintelor clientilor lor. Datele pe care activitatea companiei le genereaza trebuie sa se constituie ca un plus de valoare, indiferent de numarul de vehicule gestionate.                      

"Se poate si fara sisteme? Probabil ca da, dar nu ai ce cauta in lumea buna atunci, in lumea competitiva si eficienta, aceea care creeaza valoare si care castiga enorm pe unitate monetara investita (pe om, pe masina, pe ora...)."

Dr. Ovidiu Dimbean-Creta 
Articol publicat in Ziarul Financiar

Companiile solicita urmatoarele elemente de la furnizorul solutiei de management al flotei:

 un parteneriat strategic - cineva care intelege specificul afacerilor desfasurate si poate furniza cele mai bune instrumente pentru imbunatatirea activitatii lor;

 atitudine pro-activa - abordare profesionista a proceselor;

 solutii tehnologice avansate - instrumente hardware si software usor de utilizat si care duc la imbunatatirea performantelor;

Aceste elemente stau la baza misiunii Auto3P, si ne straduim sa le furnizam zilnic clientilor nostri.

 


Studii de caz: situatii reale in care solutia MultiFleet si-a dovedit eficienta  click aici >>>

Beneficii: Pentru a afla care sunt beneficiile aduse de MultiFleet click aici >>>